top of page
Keresés

eRecept igénylése, kiváltása

Frissítve: 2023. márc. 8.

Mi az az eRecept?

Az eRecept egy olyan orvosi vény, amelyet a szakorvosa konzultációt követően elektronikus úton ír fel, majd tölt fel az EESZT-be (Elektornikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér). Az EESZT segítségével a vény bármely patikában lekérdezhető és egyszerűen kiváltható.


Hogyan igényelhetek eReceptet?

Az eRecept igénylése előtt mindenképp szakorvosi konzultáció (személyes / E-Doktornő), valamint egy éven belüli rákszűrés eredmény szükséges. Az eRecept a fizetési kötelezettség kiegyelítését követően kerül felírása szakorvosa által!


Hogyan történik a fizetés?

E-Doktornős konzultációt követően küldünk egy díjbekérőt, amely kiegyenlítését követően 3 munkanapon belül a receptet bármely patikában kiválthatja az EESZT segítségével.


A szolgáltatás díját átutalással egyenlítheti ki. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az eReceptet csak a díj beérkezését követően tesszük fel az EESZT-be!


Számlaszámom:

Dr. Hajdinák Adrienn E.V.

11773425-01542659

Kérem Önöket, hogy átutaláskor a közlemény rovatban minden esetben tüntessék fel az alábbi adatokat:

  • Páciens neve (vezeték és keresztnév), eRecept / Sürgősségi eRecept

Hogyan válthatom ki az eReceptet a gyógyszertárakban?

A fizetési kötelezettség teljesítését követő 3 munkanapon belül receptje felkerül az EESZT rendszerébe, amely elérhető minden patika számára is, így Önnek nincs más teendője a recept kiváltásához, csak a gyógyszertárban a személyazonosságának, valamint a TAJ kártyájának felmutatására (vagy tárolóelemmel rendelkező eSzemélyi igazolvány felmutatására és a PIN-kód megadására).

Recept igénylése és időpontfoglalás:

drhajdinakadrienn@gmail.com






766 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page