top of page
Keresés

A hormonmentes fogamzásgátlásról - I.rész

Frissítve: 2020. nov. 12.

A nem kívánt terhességek elkerülése érdekében fontos, hogy a legmegfelelőbb fogamzásgátló módszert válasszuk ki, amely nem károsítja egészségünket, biztonságos hosszútávon és használata sem okoz kellemetlenséget számunkra.

Számos fogamzásgátló módszer létezik, azonban mindenképp figyelembe kell venni a különböző lehetőségek előnyeit és hátrányait, valamint testünk válaszait a különböző módszerek alkalmazása során.


A hormontartalmú fogamzásgátló eszközök mellett természetesen hormonmentes megoldás is létezik.


Az egyik legmegbízhatóbb ezek közül a női sterilizáció, amely a petevezetők lekötését jelenti. Ezt csak azok számára ajánlott, akik teljesen biztosak benne, hogy nem szeretnének gyereket, ugyanis ez a megoldás visszafordíthatatlan.


A másik hormonmentes megoldás az IUB™ Rézgyöngy, amely szinte minden nőnek kivétel nélkül javasolt. Egyedül azok számára nem ajánlott, akiknek a menstruáció során az átlagosnál erősebb vérzésük szokott lenni. Míg a hormonális fogamzásgátlók általában nem ajánlottak magas vérnyomás, trombózis veszély, túlsúly, dohányzás stb. esetén, addig számukra az IUB™ Rézgyöngy kiváló megoldás lehet, ráadásul az előnyei közé tartozik az is, hogy eltávolítás után azonnal újra termékennyé válhatunk.


Bővebben az IUB™Rézgyöngyről

Időpontfoglalás:

+36 20 663 2505

drhajdinakadrienn@gmail.com







258 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page