top of page
Relaxation

Hormonális Egyensúly Csomag

"Női egészség, testben és lélekben egyaránt"

Mit jelent a hormonális egyensúly?

A hormonális egyensúly kritikus fontosságú a nők egészségének megőrzésében és helyreállításában.

Az RHRI (Reproductive Health Research Institute) számos kutatása igazolta és igazolja, hogy a nők egészségügyi problémáinak széles skáláját a reproduktív hormonrendszer egyensúlyának zavarai okozzák.

A hormonális egyensúly tanácsadás lehetővé teszi a hölgyek számára, hogy elérjék, visszaállítsák egészségüket azáltal, hogy az ovulációt, mint a nők egészségének egyik alapkövét közelíti meg. Az ovulációs ciklus zavarait reproduktív endokrinológiai problémák okozzák.

Mi történik a konzultáció során?

A tanácsadás során lehetőség nyílik a fájdalom, a fejfájás, a szorongás, a fáradtság, a súlygyarapodás, a hirsutizmus és az akné tüneteinek diagnosztizálására, ezzel segítve a mögöttes hormonális problémák azonosítását, az egészség helyreállítása céljából.

A hormonális egyensúly konzultáció körültekintő diagnózist és kezelést kínál a tüneteket okozó endokrin problémákra, és kiterjednek olyan állapotokra, mint az ovulációs diszfunkció, ciklus -és vérzészavarok, a policisztás petefészkek, a pajzsmirigy-problémák, az endometriózis, a meddőség, a menopauzális rendellenességek és a depresszió.

Mi a célja a terápiának?

A kezelési tervek segítenek a nőknek az egészséges hormonális egyensúly helyreállításában. A mért hiányosságoktól függően a kezelési protokollok az étrendre, a testmozgásra és az életmódváltásra való jelentős hangsúlytól a gyógyszeres beavatkozásokig vagy az immunológiai támogatásig terjedhetnek.

A terápia során nem a tünetek kezelése a fő célunk, hanem az egészségügyi állapotok kiváltó okainak, a mögöttes hormonális problémák kezelése.

Rólam

Dr. Dobó Borbála vagyok,

A Reproductive Health Research Institute (RHRI) által képzett orvos vagyok.

Tapasztalatot a női egészség megőrzés, reproductive egészség helyreállítás, vérzészavarok területén szereztem.

Munkám során döntően FEMM és RHRI irányelvek alapján dolgozom tanácsadó pozícióban.

Girl Behind a Sheet

Áraim

Online konzultációk:

Első konzultáció (60 perc) - 42.000 Ft

Kontroll konzultáció (40 perc) - 30 000 Ft

FONTOS! 

Első konzultáció esetén a lefoglalt időpont előtt egy héttel szükséges átküldeni a korábbi leleteket, laborvizsgálatokat és a kitöltött kérdőívet

drdobo.borbala@gmail.com e-mail címre.
Kontroll konzultáció esetén  a lefoglalt időpont előtt egy héttel a ciklus táblázatokat és korábban megbeszélt laborokat szükséges továbbítani részemre.

bottom of page