top of page
Keresés

E-Doktornő szolgáltatás

Frissítve: febr. 29.

Mi az E-Doktornő?

Az E-Doktornőt egy olyan távkonzultációs szolgáltatás, amely igénybevétele során segítséget nyújtok új Páciensek számára endometriózis gyanújával felmerülő kérdések megváloszálásban, valamint megkezdett terápiák esetén annak hatékonyságának ellenőrzésében, szükség szerinti módosításában. Továbbá nőgyógyászati kérdések megvitatásában, leletek kiértékelésében, illetve receptfelírásban tudok segítséget nyújtani, amelyekhez nem szükséges az Ön fizikai megjelenése, ugyanis otthonról kényelmesen és biztonságosan igénybe veheti az E-Doktornő szolgáltatását Skype-on, Messengeren, WhatsApp-on valamint email-en keresztül, előre leegyeztetett időpont alapján.

Fontos tudni, hogy ez a fajta ONLINE vizit nem helyettesíti a kötelező nőgyógyászati szűréseket, valamint a személyes vizitet köztem és a Pácienseim között!

Milyen jellegű konzultációnál vehető igénybe az E-Doktornő?

Az E-Doktornő szolgáltatásommal a Pácienseim számára tanácsadást, leletek kiértékelését (amennyiben korábban eljuttatja hozzám), valamint receptfelírást tudok biztosítani.


Az E-Doktornő, távkonzultációs vizit nem minden esetben vehető igénybe!

Milyen módon lehet igénybe venni az E-Doktornő szolgáltatást?

Az E-Doktornő szolgáltatás során email-ben összeszedett kérdésekre online a Google Meeting segítségével tudok Pácienseimmel konzultálni.

Hogyan vehető igénybe az E-Doktornő szolgáltatás?

Az E-Doktornő szolgáltatás igénybevételéhez kérem foglaljon időpontot ONLINE.

Az E-Doktornő távkonzultáció menete:

  1. A távkonzultáció Google Meet-en keresztül történik (amelyhez előzetesen egyeztetett időpontja mellett az Ön e-mail címe szükséges).

  2. Az E-Doktornő konzultációt követő 24 órában e-mailben küldöm az elkészült ambuláns lapot és az elektronikus számlát. (Amennyiben lelete ill. esetlegesen felírt receptje nem érkezik meg 24 órán belül a felhőbe, kérem először nézze meg az online letölthető Egészségablak applikációján keresztül is és ha ott sem találja, akkor ezt követően írjon e-mailt a drhajdinakadrienn@gmail.com címre!)

  3. A szolgáltatás díját átutalással egyenlítheti ki a konzultációt követően.

Számlaszámom:

  • Dr. Hajdinák Adrienn E.V.

  • 11773425-01542659

E-Doktornő szolgáltatás igénybevétele:





615 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page